-Dette produktet ga meg kraft og energi tilbake!

Det skjer noe med menn med alderen og få vet at det kan skyldes et synkende testosteronnivå.

I 40-årene merket jeg gradvis at jeg fikk mindre energi og ble slappere, både i kropp og hode. Mer og mer tid ble tilbrakt på sofaen og jeg likte det ikke.

Jari Karjalainen (50) er artist og medieprodusent og lever et hektisk liv både på jobb og privat. Han er avhengig av å ha mye energi for å prestere maksimalt.

Ikke alle er klar over at menns testosteronnivå begynner å synke fra 35-årsalderen, og at dette kan føre til et redusert energinivå, redusert muskelmasse og dårligere treningseffekt. Det er derfor viktig å fortsette å være aktiv, trene styrke og spise sunt. Det er ikke alltid lett å gjennomføre i en hektisk hverdag.

Jeg er glad i fart og spenning og det er viktig for meg å være aktiv og holde meg i form, selv etter fylte 50. Etter at jeg begynte med Maxulin har jeg fått kraften tilbake! Nå har jeg energi til å drive med hobbyene mine – tilbringe tid på hytta, hoppe i fallskjerm og jeg har til og med fått fart på treningen. Jeg føler meg generelt mye bedre.

Et synkende testosteronnivå kan gi en del plager. Disse plagene kan man gjøre noe med. Maxulin® kan bidra til å redusere negative konsekvenser av et synkende testosteronnivå.

Testofen® kan øke andelen fritt aktivt testosteron

I 2016 ble det utført en dobbelt-blindet, randomisert og placebokontrollert studie på 120 menn for å undersøke effekten av Testofen®. Deltagerne fikk enten 600 mg Testofen® daglig i 12 uker eller placebo. Gruppen som fikk Testofen® opplevde en betydelig positiv effekt på alders-relaterte plager og opplevde blant annet økt energi og mer lyst. Både totalt testosteron og fritt testosteron ble målt til å være innenfor normalområdet etter 12 uker, en mulig forklaring på effektene er at mer testosteron var biotilgjengelig i form av fritt testosteron. Kosttilskuddet Maxulin® er spesialutviklet for menn og inneholder like stor dose Testofen® som i studiene, i tillegg til Sink, B6 og Magnesium.

Studie viste økt energi, muskelstyrke og prestasjon

Ved jevnlig inntak av Maxulin®, kan man oppleve ny kraft, forteller Cecilie Iselin Leivestad-Johansen, markedsansvarlig for Maxulin®. –Ingrediensene i dette kosttilskuddet har solide studier. Alle studiene er publisert i anerkjente medisinske tidsskrifter. Les mer om studiene her. Kosttilskuddet distribueres av Norvital.

Et synkende testosteronnivå kan gi en del plager. Kosttilskuddet Maxulin® er utviklet for at menn skal kunne kjenne seg sterke og maskuline gjennom livet. Ingrediensene i Maxulin® kan bidra til ny kraft og energi, forbedret muskelmasse og økt lyst.

 

Bestill til 50%

 

Maxulin® inneholder:

Fenugreek:

  • forbedrer utviklingen av muskelmasse
  • opprettholder forbrenningen (glukosemetabolismen)

Sink bidrar til å:

  • opprettholde normale testosteronverdier
  • opprettholde normal fruktbarhet og reproduksjon

Vitamin B6 bidrar til å:

  • redusere tretthet og utmattelse

Magnesium bidrar til:

  • normal muskelfunksjon
  • normal energiomsetning (forbrenning)
×