Hva gjør en mann attraktiv?

De aller fleste av oss bruker tid foran speilet og ønsker å se bra ut. Undersøkelser viser imidlertid at utseende havner langt ned på listen på hvorvidt menn blir oppfattet som attraktive.

Det som derimot er viktig er å føle seg vel – og da kan det naturligvis ha betydning at man er happy med det man ser i speilet. Damer flest tiltrekkes mest av menn som fremstår som positive, sosiale, engasjerte og med evnen til å le – mye! På toppen av listen over det som gjør menn attraktive er imidlertid hvor trygge og selvsikre de fremstår, uten å være arrogante.

Damer flest tiltrekkes mest av menn som fremstår som positive, sosiale, engasjerte og med evnen til å le – mye!

For øvrig er dette egenskaper som tiltrekker flere enn amorøse damer. Menn som innehar disse egenskapene har lettere for å skape gode relasjoner både privat og i arbeidslivet.

Klikk her for å prøve Maxulin® med 50% rabatt.

Selvfølelse kan være sterkt knyttet til testosteronnivå

Når menn blir eldre synker testosteronnivået og det vil ofte kunne påvirke negativt, både fysisk og psykisk. Den generelle følelsen av å føle seg vel, blir ofte dramatisk endret hos mange. I tillegg har testosteronnivået en tydelig påvirkning på muskelmasse, energinivå og sexlyst – blant annet. Dersom man er utsatt for noe av dette, er det ikke alltid lett å fortsatt fremstå som trygg og selvsikker i samvær med andre.

Må man akseptere forfallet som oppstår med alderen? Ikke nødvendigvis. Menns overgangsalder har fått ny oppmerksomhet, og det forskes mye på hva som kan bidra til å minimere de negative konsekvensene. Man har blant annet funnet ut at det finnes mye fritt testosteron i kroppen som ikke utnyttes fullt ut – også hos dem som lider av testosteronmangel.  Ved å aktivere dette kan man oppleve å få tilbake kraft og energi man hadde som yngre.

Studier viser positive effekter på det frie testosteronet

Maxulin® inneholder Testofen® som har vist seg å kunne frigjøre mer av testosteronet som er bundet opp i proteiner og derfor ikke utnyttet i kroppen. Fritt testosteron er det aktive som påvirker mange av de typiske mannlige egenskapene. 110 menn deltok i en randomisert, dobbeltblindet, placebokontrollert studie hvor gruppen som fikk Testofen® kunne rapportere om blant annet økt energinivå, mer sexlyst samt glede av sex, økt muskelmasse og økt velværefølelse. Mennene følte seg ganske enkelt mye bedre etter 8 uker med bruk av Testofen®. Målinger viste at gruppen hadde fått en økning i mengden av fritt testosteron.

Bestill til 50%

Maxulin® inneholder:

Fenugreek:

  • forbedrer utviklingen av muskelmasse
  • opprettholder forbrenningen (glukosemetabolismen)

Sink bidrar til å:

  • opprettholde normale testosteronverdier
  • opprettholde normal fruktbarhet og reproduksjon

Vitamin B6 bidrar til å:

  • redusere tretthet og utmattelse

Magnesium bidrar til:

  • normal muskelfunksjon
  • normal energiomsetning (forbrenning)
×