Hva gjør en mann attraktiv?

De aller fleste av oss bruker tid foran speilet og ønsker å se bra ut. Undersøkelser viser imidlertid at utseende havner langt ned på listen på hvorvidt menn blir oppfattet som attraktive.

Det som derimot er viktig er å føle seg vel – og da kan det naturligvis ha betydning at man er happy med det man ser i speilet. Damer flest tiltrekkes mest av menn som fremstår som positive, sosiale, engasjerte og med evnen til å le – mye! På toppen av listen over det som gjør menn attraktive er imidlertid hvor trygge og selvsikre de fremstår, uten å være arrogante.

Damer flest tiltrekkes mest av menn som fremstår som positive, sosiale, engasjerte og med evnen til å le – mye!

For øvrig er dette egenskaper som tiltrekker flere enn amorøse damer. Menn som innehar disse egenskapene har lettere for å skape gode relasjoner både privat og i arbeidslivet.

Selvfølelse kan være sterkt knyttet til testosteronnivå

Når menn blir eldre synker testosteronnivået og det vil ofte kunne påvirke negativt. Den generelle følelsen av å føle seg vel, blir ofte dramatisk endret hos mange. I tillegg har testosteronnivået en tydelig påvirkning på muskelmasse, energinivå og lyst – blant annet. Dersom man er utsatt for noe av dette, er det ikke alltid lett å fortsatt fremstå som trygg og selvsikker i samvær med andre.

Kosttilskudd kan redusere plager forbundet med et synkende testosteronnivå og gi mer energi og kraft. Har man energien og kraften vil kanskje selvfølelsen bedres også.

Studie på aldersrelaterte plager

I 2016 ble det publisert en dobbelt-blindet, randomisert, placebokontrollert studie på 120 menn som fikk enten 600 mg Testofen® daglig i 12 uker eller placebo. Gruppen som fikk Testofen® opplevde en betydelig effekt på alders-relaterte plager inkludert lyst. Både totalt testosteron og fritt testosteron var fortsatt innenfor normalområdet etter 12 uker med Testofen®, men en mulig forklaring på effektene som ble observert var at mer testosteron var biotilgjengelig i form av fritt testosteron.

Les mer om studien her:

  1. Rao et al; Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study, The aging male : the official journal of the International Society for the Study of the Aging Male, (2016) Vol. 19; 134-142
Bestill - 50%

Maxulin® inneholder:

Fenugreek:

  • forbedrer utviklingen av muskelmasse
  • opprettholder forbrenningen (glukosemetabolismen)

Sink bidrar til å:

  • opprettholde normale testosteronverdier
  • opprettholde normal fruktbarhet og reproduksjon

Vitamin B6 bidrar til å:

  • redusere tretthet og utmattelse

Magnesium bidrar til:

  • normal muskelfunksjon
  • normal energiomsetning (forbrenning)
×