Dette kosttilskuddet bør mannen din ta!

Hvor ble det av den virile mannen?

Testosteronnivået synker fra 30-årsalderen

Mannen du en gang forelsket deg i har blitt en annen. Borte er den sterke, maskuline mannen med god selvfølelse, og tilbake står en sliten mann med kulemage som rett og slett ikke føler seg vel lenger. Mange menn kan oppleve relativt store forandringer både fysisk og mentalt når testosteronnivået synker. De fleste skylder på alder når man opplever tap av energi og lyst, og det kan for så vidt være riktig, For faktum er at testosteronnivået synker med en prosent i året allerede i 30 årene og det betyr at man kan ha mistet så mye som 20 % av sitt opprinnelige nivå når man går inn i 50-årene.

Kan du bringe mannen din tilbake?
Maxulin er et spesialtilpasset kosttilskudd for menn, som skal redusere de negative konsekvensene som følger av et lavere testosteronnivå. Responsen har ikke uteblitt!

–Vi ser at menn ønsker å føle seg bedre de også, forteller Nina Angell, markedssjef for Maxulin. Maxulin inneholder ingredienser som blant annet vitamin B6 og urten fenugreek, som kan gi mer energi, økt muskelstyrke og opprettholde forbrenningen (glukosemetabolisme).

Jevnlig inntak av Maxulin® kan gi mer lyst og -glede

En studie på 60 friske menn viste nettopp dette! Gruppen som fikk 600 mg Testofen® hver dag over en 6 ukers periode hadde en signifikant økning i både lyst og tilfredstillelse enn gruppen som fikk placebo. Maxulin® inneholder samme mengde dagsdose Testofen® som ble brukt under studiene.

– Det at menn får mindre lyst etter hvert som de blir eldre er vanligere enn man tror. Det kan potensielt bli et problem i parforholdet fordi vi som regel forventer at menn skal ha lyst på sex til enhver tid. Dette er ofte tabu å snakke om.

Kanskje din mann burde forsøke?
Nå kan du bestille Maxulin til 50% rabatt på første pakke.

– Det er alltid hyggelig å motta tilbakemeldinger fra brukere som opplever at samlivet har fått en hyggelig «oppsving» etter å ha innført Maxulin® i sin daglige rutine.

Bestill til 50%
×