MX - article 1140x700 - tor.jpg

Tor (65): -Slik bevarer jeg styrke og kraft

Tor Christiansen er i 60-årene men ser ikke på seg selv som gammel. Han eier og driver et eventbyrå, og jobber i en bransje der man må ha mye energi og styrke. Derfor er det viktig for ham å beholde styrken, både i kroppen og i hodet.

For å bevare en sterk kropp og redusere aldersrelaterte plager tar Christiansen kosttilskuddet Maxulin®.
– Jeg er 27 år i hodet. Derfor er det så viktig for meg at kroppen fremdeles henger med, selv om jeg har blitt eldre, sier han.
 
 
– Fordi jeg føler meg ung til sinns klarer jeg ikke alltid koble at jeg er like gammel som andre 60-åringer. Når jeg møter jevnaldrende tenker jeg ofte at de er gamle i motsetning til meg – men det er jo fordi jeg rett og slett ikke klarer venne meg til tanken om at jeg faktisk har passert 60 år selv.
 

Mindre mann med årene?

Forskning viser at testosteronnivået er på topp i 20-årsalderen. Det synker naturlig med alderen, allerede fra 35-årsalderen. Dette kan føre til at man blir mer sliten og slappere i kroppen og får mindre overskudd. Mange føler seg rett og slett mindre mandige og virile. Når testosteronnivået synker følger en del plager men disse kan man faktisk gjøre noe med. Det har Tor gjort. Han er aktiv, prøver å spise sunt og han investerer i egen helse ved å ta kosttilskuddet Maxulin®.
 

Investering i egen helse

Tor Christiansen bruker Maxulin® for å redusere negative konsekvenser som følger av et synkende testosteronnivå med alderen. –Maxulin® gir meg en ekstra forsikring, sier Christiansen entusiastisk.
 
– Jeg vil opprettholde muskelmassen og holde meg sprek. Jeg har det helt topp når jeg kan holde på med vannsport i alle former, og bruker også en del av fritiden på å kjøre radiostyrte jetfly på nedlagte rullebaner – det er faktisk en fysisk krevende hobby. Dette er aktiviteter som er viktige for meg, og som jeg ønsker å holde på med i flere tiår fremover.
 
– Jeg ønsker også å fremstå som attraktiv for det andre kjønn. Seksuallivet er jo akkurat like viktig nå som da jeg faktisk var 27 år, avslutter han.
Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Maxulin® - energi til mer!

Maxulin® inneholder ingredienser skreddersydd for menn. Prøv Maxulin til halv pris, få tilbake kraft og energi!

Les mer

Maxulin inneholder

  • Fenugreek - Bidrar til å opprettholde normal glukosemetabolisme.
  • Sink - Bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier i blodet og normal fruktbarhet og reproduksjonevne.
  • Magnesium - Bidrar til normal muskelfunksjon og normal energiomsetning.
  • Vitamin B6 - Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.