Reduksjon i testosteronnivået? Slik beholder du maskuliniteten!

Mange menn begynner å merke forandringer i kroppen når de nærmer seg 40-årene. De får mindre energi, legger lettere på seg og noen opplever dårligere treningseffekt. En av årsakene til dette kan være en reduksjon i testosteronnivået. Ikke alle er klar over det, men menn kommer faktisk også i overgangsalderen (på fagspråket kalt andropause).

 

Historisk lavt testosteronnivå hos menn

Ifølge markedsansvarlig for Maxulin, Nina Johnsen, har det gjennomsnittlige testosteronnivået hos menn falt. Dette bekreftes i forskningen. En rapporten fra New England Research Institute viser at menns testosteronnivåer er historisk lave og har falt med 1% per år siden 1987. Det vil si at en 65-åring i dag har i gjennomsnitt 15% lavere testosteronnivå enn en 65-åring i 1987.

Kosttilskudd utviklet spesielt for menn

At testosteronnivået synker med alderen er normalt, forteller markedsansvarlig for Maxulin. – Menn ønsker i midlertidig å føle seg bra, ha energi og overskudd gjennom hele livet. Vi kvinner har alltid vært opptatt av helse, tatt ulike tilskudd og kan velge blant mange ulike produkter. Menns helseplager har ofte vært tabu. -Derfor har vi utviklet et kosttilskudd spesialtilpasset for menn som viser effekt på aldersrelaterte symptomer – som gjerne følger av et synkende testosteronnivå.

Maxulin inneholder B6 som reduserer tretthet og utmattelse samt Magnesium som bidrar til normal muskelfunksjon. I tillegg inneholder Maxulin Testofen® (ekstrakt fra fenugreek) som i studier har vist å kunne frigjøre mer av testosteron i kroppen. Les mer om studiene her.

Bestill Maxulin til halv pris

Forbedrer utvikling av muskelstyrke/treningseffekt

Styrketrening og generell fysisk aktivitet påvirker testosteronnivået i kroppen, derfor bør du være i aktivitet hele livet. De positive effektene av trening kan forbedres ytterligere med kosttilskuddet Maxulin.

I en dobbelt-blindet, randomisert, placebokontrollert studie ønsket forskere å se om inntak av fenugreek-ekstrakt kunne ha en treningseffekt på muskelstyrke. 49 deltakere ble delt inn i to grupper, hvorav én gruppe inntok 500 mg fenugreek-ekstrakt hver dag mens den andre fikk placebo. Deltakerne fikk utdelt samme treningsprogram som de utførte over en 8 ukers periode. I løpet av perioden ble alle målt ift styrke, vekt og fettmasse. Gruppen som fikk fenugreek-ekstrakt oppnådde i snitt en signifikant økning i styrke i både over- og underkropp sammenliknet med placebo-gruppen.  Det ble ikke påvist en forskjell i vekt etter endt studie, men gruppen som inntok ekstraktet hadde en reduksjon i fettprosent, hvilket indikerer at kroppssammensetningen ble tydelig forbedret i løpet av perioden.

Fenugreek Placebo
Økning i benkpress 9.19 % 4.22 %
Økning i leggpress 25.29 % 15.26 %
Nedgang i fettprosent -2.34 % – 0.39 %

Oppretthold lysten livet ut

En studie utført i Australia viste også økt lyst ved inntak av Testofen®. Gruppen som fikk 600 mg Testofen® hver dag over en 6 ukers periode hadde en signifikant økning i lyst og tilfredstillelse i forhold til gruppen som fikk placebo. Maxulin® inneholder samme mengde dagsdose Testofen® som ble brukt i studien.

Prøv nå til 50% på første forsendelse – levert rett hjem.

Økt lyst er en hyggelig bieffekt av produktet, sier Nina Angell, markedsansvarlig for Maxulin.

Ingrediensene i Maxulin kan redusere de negative konsekvensene som følger av et synkende testosteronnivå med alderen. Det er altså ingen grunn til at menn ikke skal kunne føle seg like mandige som før og fortsette en aktiv livsstil gjennom hele livet!

Bestill
×