Trenger du en ny «boost»?

Man Keeping Woman Awake In Bed With Snoring Late At Night

Hormonendringene som både kvinner og menn gjennomgår når vi befinner oss omtrent midt i livet spiller en stor rolle for hvordan man påvirkes av at årene går. Kvinner er ofte forberedt på sin overgangsalder, mens menn nok ikke er like klar over hvordan et fallende testosteronnivå kan påvirke at muskelstyrke, lyst og energinivået synker i samme tempo.

Prøv Maxulin® til halv pris

Testosteronnivået synker hos alle menn med alderen

Menn som sliter med et lavt testosteronnivå mister raskere muskelmasse og legger dermed lettere på seg. De orker ikke like mye som før og beveger seg mindre. Behovet for hvile forsterkes og den negative spiralen eskalerer med hensyn til de fysiske endringene som oppstår. Kort sagt – menn med et lavt testosteronnivå har ofte byttet ut muskler med fett rundt magen.

Menn som sliter med et lavt testosteronnivå kan bli mer humørsyke. De blir fortere irritert og reagerer oftere negativt på omgivelsene. De viser mindre interesse for å delta i noe på fritiden og synes at det er et ork å sette seg inn i nye ting. Dessuten kan de slite med søvnproblemer- ikke bare har de vanskeligheter med å sovne, de sover kanskje også dårlig og føler seg ofte trette.

Få ny boost med Maxulin

Menn som sliter med et lavt testosteronnivå er ikke så interessert i sex lenger. Det fremstår oftere som et ork og en plikt, så han finner rett og slett ikke samme glede i det lenger. Mange kan tenke at de nå har passert toppunktet i livet, og at det bare er å la seg forfalle og hengi seg til «alderdommen».

Den gode nyheten for menn er imidlertid at det er finnes ting man enkelt kan gjøre for å holde på og få tilbake følelsen man hadde som ung. Det har vist seg at trening – og da særlig styrketrening – kan påvirke testosteronnivået positivt. Mindre stress og mer søvn kan også bidra til en bedre hormonbalanse. Men ofte er det ikke så lett å komme seg ut av en negativ spiral, da er det bra at man kan få en ekstra boost som kan hjelpe.

Les om Sigbjørns erfaring med Maxulin her.

Maxulin inneholder Testofen®

Testofen® er en patentert ingrediens som ved studier har vist seg å øke det frie testosteronet i kroppen. Det vil si – man tilfører ikke kroppen kunstige hormoner, men ved å frigjøre mer av det testosteronet som allerede er bundet opp i kroppen kan man oppleve store endringer på flere områder. Det er det frie testosteronet som er aktivt og som dermed har stor påvirkning på fysiske og psykiske prosesser i kroppen. Studier viste at testdeltakerne opplevde positive økninger i;

  • Prestasjon og energi
  • Muskelmasse og -styrke
  • Lyst og -glede

Det er ikke påvist bivirkninger ved inntak av Testofen®.

Kosttilskuddet Maxulin® inneholder samme mengde Testofen® som ble benyttet under studiene.

Bestill Maxulin® og få 50% rabatt

Maxulin® inneholder:

/Fenugreek: Forbedrer utviklingen av muskelmasse, opprettholder forbrenningen

/Sink: Opprettholder normale testosteronverdier, fruktbarhet og reproduksjon

/Vitamin B6: Reduserer tretthet og utmattelse

/Magnesium: Bidrar til normal muskelfunksjon og normal forbrenning

×