Test deg selv, er du i overgangsalderen?

Testosteronnivået synker gradvis med alderen – hos alle menn. Man opplever gjerne tegn på overgangsalder (andropause, også kalt aging male syndrome) mellom 40 og 60- årsalderen.

Typiske tegn på overgangsalderen kan være at man blir irritabel, sliten, får dårligere treningseffekt  – man kan rett og slett føle seg mindre mandig og viril. Partneren kan oppleve at mannen blir en sofagris, legger på seg, tar mindre initiativ og i ytterste konsekvens kan dette påvirket parforholdet.

Har du et lavt testosteronnivå kan du være i den mannlige overgangsalderen. Test deg selv!

Kjenner du deg igjen i mer enn 4 av påstandene under er du mest sannsynlig i overgangsalderen.

1. Jeg er 35+
2. Jeg kjenner meg mer sliten enn tidligere og er oftere irritabel
3. Jeg sover dårligere
4. Jeg legger lettere på meg (buken)
5. Jeg har lavere lyst
6. Jeg mister hår

Opplever du at lysten er redusert?

Mange blir bekymret når man merker at man endrer seg med alderen. Det er fullt forståelig. Testosteron er det mannlige kjønnshormonet og forbindes med virilitet, styrke og maskulinitet, samt at det er en viktig faktor for den seksuelle lysten. Det kan være mange årsaker til manglende lyst. Bekymringer og stress er faktorer som påvirker, men redusert lyst kan altså være en naturlig konsekvens av at testosteronnivået synker.

Få mannekraften tilbake!

Hva kan man så gjøre med det tilsynelatende fysiske forfallet man opplever i overgangsalderen? Man trenger ikke gå så langt at man tilfører testosteron. En sunn livsstil og trening vil påvirke nivået av testosteron i kroppen. Inntak av Testofen® kan være et godt alternativ for menn som ønsker mer «drive» og lyst. Kosttilskuddet Maxulin inneholder Testofen® og kan bidra til å redusere noen av de negative konsekvensene som følger av et synkende testosteronnivå.

Studier på Testofen®

Daglig inntak av kosttilskudd med Testofen® over tid har vist seg å kunne frigjøre mer av testosteronet i blodet. Det er det frie testosteronet som er det aktive og som kroppen kan nyttiggjøre seg av. Mer fritt testosteron kan gi deg ny kraft, forbedret muskelstyrke og mer lyst. Les mer om studiene her.

Dette kosttilskuddet bør alle menn ta.

Bestill Maxulin - 50% rabatt

 

Maxulin® inneholder:

Fenugreek:

  • forbedrer utviklingen av muskelmasse
  • opprettholder forbrenningen (glukosemetabolismen)

Sink bidrar til å:

  • opprettholde normale testosteronverdier
  • opprettholde normal fruktbarhet og reproduksjon

Vitamin B6 bidrar til å:

  • redusere tretthet og utmattelse

Magnesium bidrar til:

  • normal muskelfunksjon
  • normal energiomsetning (forbrenning)
×