Slik får du mannekraften tilbake!

”Low T” (lavt testosteronnivå) er gjenstand for diskusjon blant mange fagfolk, og der noen er klare på at menn kunne ha godt av å få tilskudd, er mange like overbevist om at man skal la naturen gå sin gang.

 

Det viktigste mannlige hormonet og selve mannekraften

Allerede fra første halvdel av 30-årene mister menn gjennomsnittlig 1% av sine mannlige hormon årlig. Et synkende testosteronnivå kan bidra til at man føler seg mer sliten og kraftløs enn tidligere. Testosteronnivået i kroppen påvirker blant annet energinivået, forbrenningen og muskelmassen, og mange beskriver det som om selve ”mannekraften” blir gradvis svekket. Man får svekket lyst, føler seg eldre, mindre attraktiv og tiltaksløs.

Reduser de negative konsekvensene av et synkende testosteronnivå

Det interessante er jo at det er konsekvensene av det lave testosteronnivået i kroppen som er det viktige. Det finnes preparater spesielt utviklet for menn som egentlig ikke trenger påfyll av det mannlige hormonet, men som trenger hjelp mot noen av plagene man opplever når testosteronnivået synker.

Få mannekraften tilbake med Maxulin®

Kosttilskuddet Maxulin inneholder Testofen®. Denne ingrediensen kan booste treningseffekten og gi mer muskelmasse (noe som igjen reduserer fettmassen) , samt gi mer energi, lyst og prestasjonsevne. Les mer om studiene her.

Bestill Maxulin - halv pris

Maxulin® inneholder:

Fenugreek:

  • forbedrer utviklingen av muskelmasse
  • opprettholder forbrenningen (glukosemetabolismen)

Sink bidrar til å:

  • opprettholde normale testosteronverdier
  • opprettholde normal fruktbarhet og reproduksjon

Vitamin B6 bidrar til å:

  • redusere tretthet og utmattelse

Magnesium bidrar til:

  • normal muskelfunksjon
  • normal energiomsetning (forbrenning)
×