Kundehistorier og våre ambassadører

Sigbjørn (48): – Maxulin gir meg det lille ekstra

– Jeg fikk anbefalt Maxulin av en kollega, så da klikket jeg meg inn på nett og leste om produktet, og tenkte at dette må jeg teste. I verste fall slutter jeg etter at prøveperioden er over – og den har nå vart i snart 10 år!

Les mer

Peter (59): -Jeg fikk en ny start med Maxulin

Da Peter Mattsson fylte 55 år kjente han hvordan kroppen forandret seg. Han begynte å føle seg trøtt og sliten. Han bestemte seg for å teste Maxulin, og etter tre uker merket han stor forskjell.

Les mer

Tor (70): -Én tablett om dagen ga meg peppen tilbake

Tor Christiansen er fysisk aktivitet viktig i hverdagen. Men som 70-åring er det ikke alltid like lett å opprettholde muskelfunksjon og energi. Det har kosttilskuddet Maxulin hjulpet han med.

Les mer

Jari (40): -Jeg har fått mer overskudd til hobbyene mine!

Det skjer noe med menn med alderen og få vet at det kan skyldes et synkende testosteronnivå.

Les mer

Robert (44): -Maxulin® har gitt meg ekstra kick til å fortsette og trene

For tidligere toppidrettsutøver Robert Kronberg (44) er det viktig med en aktiv livsstil også etter fylte 40 år. For å klare det tar han blant annet Maxulin®.

Les mer

Bjørn (58): -Jeg merker stor forskjell og har fått mer energi med Maxulin!

Bjørn Gravdahl er 58 år og har en jobb som innebærer mye fart og raske biler. Han jobber som biljournalist og driver også Bilkanalen Auto Motor og Sport TV. Det er ingen vanlig kontorjobb, men en jobb som krever mye reising og fysisk aktivitet. Maxulin® har gitt han energien til å holde tempoet oppe.

Les mer

Kai Roger (52): - Maxulin gir meg en ekstra boost!

Styrke og fullt fokus er essensielt når man har med 800 hk å gjøre. Kai Roger har holdt på med gatebil siden 90-tallet og har vunnet flere løp. Nå som han har blitt eldre kjenner han at han trenger en ekstra boost for å holde på energinivået. Det gjør han ved å ta Maxulin®.

Les mer