Magasinet

Trenger du en ny boost?

Hormonendringene som både kvinner og menn gjennomgår når vi befinner oss omtrent midt i livet spiller en stor rolle for hvordan man påvirkes av at årene går. Kvinner er ofte forberedt på sin overgangsalder, mens menn nok ikke er like klar over hvordan et fallende testosteronnivå kan påvirke at muskelstyrke, lyst og energinivået synker i samme tempo.

Les mer

Mannlig overgangsalder? Få kroppen tilbake på rett spor!

Overgangsalderen er ikke bare noe som rammer kvinner, men også menn får merke at kroppen endrer seg jo eldre man blir. Ingrediensen Testofen® er med på å gi menn i overgangsalderen en ekstra boost.

Les mer

Tegnene på at testosteronnivået er i endring

Testosteronnivået synker hos alle menn fra 35-årsalderen. En studie publisert av New England Reseach Institute viste at dagens menn har et historisk lavt testosteronnivå.

Les mer

8 ting kvinner elsker med menn over 40 år

Der skjer noe magisk når menn blir 40 år. Modne menn har en dybde, erfaring og tilstedeværelse som yngre menn ikke kan konkurrere med, og det legger kvinner merke til. Det er mange gode grunner til at kvinner foretrekker den modne maskuliniteten, her er 8 av dem.

Les mer

Trøtt, sliten og mangler overskudd?

Da kan det være du opplever effekten av et fallende testosteronnivå. Her er fire måter å bekjempe disse effektene på!

Les mer

Derfor anbefaler 9 av 10 kosttilskuddet Maxulin®!

Ikke alle er klar over at testosteronnivået synker naturlig med alderen – hos alle menn.

Les mer

Studier viste økt lyst

Testosteronnivået hos alle menn begynner å synke i 30-40 årene. Dette kan føre til at man kjenner seg mindre mandig, får mindre energi, utholdenhet og lyst. Maxulin® er et kosttilskudd spesialtilpasset for menn, som skal redusere de negative konsekvensene som følger av et lavere testosteronnivå.

Les mer

Derfor bruker mange norske menn Maxulin®

Maxulin® kan bidra til økt energi, piggere kropp og bedre treningseffekt!

Les mer

Historisk lavt testosteronnivå blant menn

En studie publisert av New England Reseach Institute viste at dagens menn har et historisk lavt testosteronnivå. Nivået ser ut til å ha falt med hele 1 % i året i tiden 1987-2002.

Les mer

Kjenner du deg ikke like mann som før? Dette kan være årsaken!

Undersøkelser viser at mange synes det er mye som er positivt ved det å bli eldre. Vi er tryggere, klokere, har det bedre økonomisk og er mer erfarne. Skåret i gleden er at vi også ofte orker mindre, har mindre sexlyst og at fysikken forfaller.

Les mer