Artikler

Du gløder!

.. sier Inga til ektemannenen sin Thomas Leikvoll. Thomas har brukt Maxulin i flere måneder og deler sin erfaring i podcasten deres Åpent forhold.

Les mer

Den optimale mannen

For å oppnå en sunn livsstil vet vi hvor viktig det er å finne en balanse mellom fysisk aktivitet og hvile.

Les mer

8 ting kvinner elsker med menn over 40 år

Der skjer noe magisk når menn blir 40 år. Modne menn har en dybde, erfaring og tilstedeværelse som yngre menn ikke kan konkurrere med, og det legger kvinner merke til.

Les mer

10 tips til bedre helse for voksne menn

Som voksne menn har vi alle erfart korte og lengre perioder med en stressende og hektisk hverdag. Dette kan ofte gjør at vi neglisjerer helsen og en sunn livstil. Selv om de fleste av oss vet hvor viktig det er å nettopp ivareta helsen for å ivareta en god livskvalitet både nå og i fremtiden, lider vi av den berømte prokrastinering.

Les mer

Trenger du en ny «boost»?

Hormonendringene som både kvinner og menn gjennomgår når vi befinner oss omtrent midt i livet spiller en stor rolle for hvordan man påvirkes av at årene går. Kvinner er ofte forberedt på sin overgangsalder, mens menn nok ikke er like klar over hvordan et fallende testosteronnivå kan påvirke at muskelstyrke, lyst og energinivået synker i samme tempo.

Les mer

Dette er Maxulin®

Maxulin® kan bidra til økt energi, piggere kropp og bedre treningseffekt!

Les mer

Tegnene på at testosteronnivået er i endring

Testosteronnivået synker hos alle menn fra 35-årsalderen. En studie publisert av New England Reseach Institute viste at dagens menn har et historisk lavt testosteronnivå.

Les mer

Sintef rapport: Hva er god helse?

I en Sintef-rapport oppgir en stor andel menn at de vurderer sin egen helse som dårlig, særlig i aldersgruppen 40–70 år. Hvorfor er det slik, og hvilke enkle grep kan man ta for å få bedre helse?

Les mer

Derfor anbefaler 9 av 10 kosttilskuddet Maxulin®!

Ikke alle er klar over at testosteronnivået synker naturlig med alderen – hos alle menn.

Les mer

Robert (44): -Maxulin har gitt meg en ekstra energiboost!

Robert Kronberg er personlig trener og konkurrerer i vektløfting. 44-åringen har lagt løpekarrieren på hylla, men fortsetter å trene hardt, som personlig trener og vektløfter. Og for å orke dette og få maksimal treningseffekt tar han Maxulin®. – Det har gitt meg en ekstra energi boost, sier han.

Les mer

10 gode treningsøvelser du kan gjøre - helt uten apparater

Her har vi samlet noen gode, grunnleggende treningsøvelser som kan gjennomføres ved hjelp av din egen kroppsvekt eller med enkle hjelpemidler som du finner hjemme eller utendørs.

Les mer