Maxulin-10-tips-til-bedre-helse-for-voksne-menn_mann-med-lue-1140x700.jpg

10 tips til bedre helse for voksne menn

Som voksne menn har vi alle erfart korte og lengre perioder med en stressende og hektisk hverdag. Dette kan ofte gjør at vi neglisjerer helsen og en sunn livstil. Selv om de fleste av oss vet hvor viktig det er å nettopp ivareta helsen for å ivareta en god livskvalitet både nå og i fremtiden, lider vi av den berømte prokrastinering.

Vi i Maxulin ønsker at alle skal få gleden av å kjenne på vitalitet og energi i hverdagen – ikke bare gjennom kosttilskuddet, men også andre grep du kan gjøre for å få en sunnere hverdag. Derfor har vi her samlet 10 tips til hvordan du kan forbedre helsen din:

1. Prioriter søvn

Søvn er en av de viktigste faktorene for å opprettholde god helse. Prøv å få 7-9 timer med søvn hver natt, og unngå å bruke elektroniske enheter før sengetid.

2. Tren regelmessig

Regelmessig trening kan bidra til å øke muskelmasse og styrke beinmassen. Prøv å trene minst 150 minutter i uken, med både kondisjons- og styrketrening.

3. Drikk nok vann

Vann er viktig for å holde kroppen hydrert, og det anbefales å drikke minst 8-10 glass vann om dagen. Unngå å drikke for mye koffein og alkohol.

4. Spis et balansert kosthold

Et kosthold rikt på frukt, grønnsaker, fullkorn og magert protein kan hjelpe deg å opprettholde god helse. Unngå å spise for mye bearbeidet mat og søtsaker.

5. Ta tilskudd med fenugreek

Maxulin inneholder fenugreek (ekstrakt av bukkehornkløver) som birdrar til å opprettholde glukosemetabolismen

6. Få i deg nok Magnesium

Maxulin inneholder også magnesium som bidrar til normal muskelfunksjon. 1 tablett Maxuline dekker 1/3 av ditt dagsbehov av Magnesium. Andre naturlige kilder til magnesium er bl.a. laks, torsk. makrell, spinat, brokkoli, kål, belgfrukter, brun ris, quinoa og havre. 

7. Få i deg nok sink

Maxulin inneholder sink, som kan bidra til å opprettholde normale testosteronnivåer. En tablett inneholder 10 mg, som dekker ditt dagsbehov av sink. Andre naturlige kilder til sink er kjøtt, skalldyr, bønner, ost, youghurt, spinat, brokkoli og sopp. 

8. Få i deg nok vitamin B6

Vitamin B6 spiller en rolle i energiproduksjon og gi deg en normal energiomsetning. kylling, kalkun, laks, tunfisk, sardiner, grønnsaker, poteter, søtpoteter, grønnkål, spinat, paprika, bananer, avakado, mango, vannmelon, pistasjnøtter, solsikkefrø og valnøtter. 

9. Reduser stress

Stress kan ha en negativ innvirkning på helsen din. Prøv å finne avslapningsmetoder som yoga, meditasjon eller tai chi for å redusere stressnivået ditt.

10. Unngå tobakk og alkohol

Røyking og overdreven alkoholkonsum kan øke risikoen for mange helseproblemer. Prøv å unngå tobakk helt, og begrens inntaket av alkohol.

«Jeg vil definitivt anbefale dette til andre som trenger mer overskudd i hverdagen!»

Maxulin er et kosttilskudd designet for å hjelpe menn over 35 år med å opprettholde en sterk og maskulin følelse gjennom hele livet. Ved å bruke Maxulin i kombinasjon med en aktiv livsstil og et variert kosthold, kan du oppnå best mulig resultater for din helse og velvære.

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer
Les mer
  • Energi
  • Testosteronnivå
  • Muskelfunksjon