mx-happy-couple-in-love-outdoors-summer-night-sun-by-ocean-maxulin-supplement-for-men-testosteron-muscles-energy.jpg

8 ting kvinner elsker med menn over 40 år

Der skjer noe magisk når menn blir 40 år. Modne menn har en dybde, erfaring og tilstedeværelse som yngre menn ikke kan konkurrere med, og det legger kvinner merke til.

Mer energi med Maxulin®!

Kampanjetilbud! Bestill Maxulin® og få 70% rabatt på de 6 første ukene!

Fra 35 årsalderen mister menn testosteronnivået. Noen kan føle de mister energi, legger på seg, og at humøret ikke er som det var. I tillegg til en sunn livstil, både når det gjelder kosthold og aktivitet, vil alltid bidra til å få tilbake energien. Maxulin inneholder vitaminer og mineraler som er tilpasset den voksne mann, og som bidrar nettopp til å opprettholde testosteronnivået, muskelmasse og energien din.

Det er mange gode grunner til at kvinner foretrekker den modne maskuliniteten, her er 8 av dem.

1. Sølvreven

Tenk George Clooney! Mens mange kvinner går for ekstreme tiltak for å dekke grått hår, er de fleste menn ikke redde for å gi uttrykk for alderen, og det har vist seg å være en god strategi. Grått hår er nemlig ikke bare et signal om at det er kunnskap og erfaring bak fasaden. Den grå manken oser også maskulinitet.
 

2. Han vet at sixpacken ikke kommer av seg selv

Etter hvert som årene går daler kroppsformen og det blir vanskeligere å stoppe tyngdekraft fra å ta over. Dette er de færreste kvinner som blir imponert over en mann som kapitulerer og gir etter. På den andre siden øker respekten og ikke minst attraktivitet når en kvinne møter en mann som prioriterer helsen og arbeider hardt for å holde seg attraktiv.
 

3. Han elsker alt ved deg

Det som spesielt gjør at en kvinne føler seg spesiell og elsket er evnen den modne mannen har til å elske alt av henne. Noen ekstra kilo og humørsvingninger er ikke noe han er redd for, noe som gjør det enkelt å være kvinne i hans nærvær. Hvis du gjør en ekstra innsats, vil han sette pris på det – men han tar det aldri for gitt.
 

4. Han er aldri kjedelig

Han har kontroll på livet og det er avslappende å være rundt han. Men det betyr ikke at han er kjedelig. Med mer enn fire tiår i sekken har han en livserfaring som gjør ham interessant. Han har opplevd verden og har også hatt tid til å dyrke interesser, enten det er selvutvikling, reise, kunnskap eller fysisk aktivitet. Han har alltid en historie å fortelle og en mening i samtalen – og det skaper grunnlaget for en veldig spesiell forbindelse som de fleste kvinner elsker.
 

5. Bedre tid

Nå når han må investere litt mer tid på fysiske vedlikehold, er det veldig heldig at den voksne mannen vanligvis også har litt bedre tid. 40 + -mannen har vanligvis full kontroll på karrieren sin, og hvis han har barn, så er de gjerne i en alder der de kanskje ikke krever så mye av han lenger. Dette betyr at han har tid til å fokusere mer på seg selv – og at han har mye energi til overs til kvinnen i sitt liv.
 

6. Han tør eksperimentere

Opp gjennom årene, samler den voksne mannen ikke så få seksuelle opplevelser, og det er noe kvinner setter pris på. Han er eventyrlysten, kreativ og ubekymret. Hemninger som tidligere stoppet ham ble han kvitt i 30-årene. Fantasien er ikke bare ubegrenset – han er nå også mann nok til å leve den ut.
 

7. Evnen til å leve i nuet

Han lytter oppmerksomt og hans sosiale liv utfolder seg i den virkelige verden. Stressnivået er generelt lavere enn hos sine yngre medborgere. Som kvinne slipper du å dele oppmerksomhet med facebook, treningsøkter og tekstmeldinger, da telefonen sannsynligvis vil være på sokkelen til den faktisk trengs.
 

8. Selvsikker

En mann som har rundet 40, har testet livet på godt og ondt. Han har hatt kjærlighetssorg, eksperimentert med karrieren, kanskje han har barn og har tenkt igjennom livet. Han kjenner seg selv og det oser det selvtillit av. Verken måne eller rynke kan bryte ned selvtilliten eller den solide evnen til å elske og holde fast på seg selv med de endringene som nå kan komme. Det er dette som virker som en magnet på kvinner.
 
 
 
Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer
Les mer

Maxulin inneholder

  • Fenugreek - Bidrar til å opprettholde normal glukosemetabolisme.
  • Sink - Bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier i blodet og normal fruktbarhet og reproduksjonevne.
  • Magnesium - Bidrar til normal muskelfunksjon og normal energiomsetning.
  • Vitamin B6 - Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.