MX - article 1140x700 - kai roger with car.jpg

Kai Roger (52): - Maxulin gir meg en ekstra boost!

Styrke og fullt fokus er essensielt når man har med 800 hk å gjøre. Kai Roger har holdt på med gatebil siden 90-tallet og har vunnet flere løp. Nå som han har blitt eldre kjenner han at han trenger en ekstra boost for å holde på energinivået. Det gjør han ved å ta Maxulin®.

Maxulin® er spesialutviklet for menn og kan hjelpe med å redusere de plagene som følger av synkende testosteronnivå. Testosteronnivået hos menn avtar gradvis fra 35-årsalderen, og overgangsalderen starter rundt 50-årene. Da kan man oppleve en del symptomer slik som tretthet, tap av muskelmasse, og andre kroppslige forandringer.

Maxulin® opprettholder en sterk kropp

Det er fysisk krevende å kjøre løp, men det stopper ikke Kai Roger fra å fortsette med sporten. Han begynte på Maxulin® for noen år siden, og det har gitt han gode resultater. Det har hjulpet han med å få opp energinivået, få tilbake kraft og opprettholde en sterk kropp, som trengs når man kjører i 250 km i timen.  

– Dette produktet er jo midt i blinken for oss barske mannfolk, sier Kai Roger med et smil. Ikke alle veit at testosteronnivået synker hos menn med alderen.

Prov Maxulin du også!

Bilen til Kai Roger er en Lotus Esprit fra 1983. Den har han bygget selv sammen med teamet sitt KRB. Han forteller at han ikke er den eneste på teamet som har begynt med Maxulin®.

– Gutta tar det også, alle er jo opptatt av å ha full fart og holde seg i form. Det gir oss en ekstra forsikring.

Maxulin® er et kosttilskudd som inneholder ingredienser skreddersydd for menn. Magnesium er viktig for musklene og energiproduksjon, sink er en antioksidant som bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer, vitamin B6 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, og fenugreek bidrar til å opprettholde normal glukosemetabolisme. Sammen gir de deg mer styrke og kraft, så du kan få det overskuddet du trenger til å kjøre på.

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer
Les mer

Maxulin inneholder

  • Fenugreek - Bidrar til å opprettholde normal glukosemetabolisme.
  • Sink - Bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier i blodet og normal fruktbarhet og reproduksjonevne.
  • Magnesium - Bidrar til normal muskelfunksjon og normal energiomsetning.
  • Vitamin B6 - Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.