Robert (47): -Maxulin® har gitt meg ekstra kick til å fortsette og trene

For tidligere toppidrettsutøver Robert Kronberg (47) er det viktig med en aktiv livsstil også etter fylte 40 år. For å klare det tar han blant annet Maxulin®.


De fleste menn føler seg trøttere og mer slitne etter hvert som de blir eldre. Det mange ikke vet er hva dette skyldes. Forklaringen er helt enkelt at også menn går gjennom en overgangsalder. Allerede fra 35 års- alderen synker nemlig testosteronnivået hos menn i gjennomsnitt med èn prosent- hvert eneste år.

Maxulin® har gitt det ekstra kicket

47 år gamle Robert Kronberg er tidligere toppidrettssutøver i friidrett. Nå har han lagt løpekarrieren på hylla, men fortsetter å trene hardt – både som personlig trener og vektløfter. For å klare det tar han kosttilskuddet Maxulin®.

– Nå som jeg er litt eldre og fremdeles konkurrerer på høyt nivå, føler jeg at Maxulin® har gitt meg det ekstra kicket jeg trenger for å kunne holde energinivået oppe og få maxuimalt ut av treningen.

Derfor ble Maxulin® en del av løsningen for Kronberg

De vanligste plagene knyttet til et redusert testosteronnivå er mindre energi, redusert treningseffekt og at muskelmassen minker. Dette ønsket Kronberg å unngå og begynte derfor med Maxulin® – et kosttilskudd spesielt utviklet for menn i overgangsalderen.

– Det hare gitt meg en ekstra energiboost, sier Kronberg.

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer
Les mer

Maxulin inneholder

  • Fenugreek - Bidrar til å opprettholde normal glukosemetabolisme.
  • Sink - Bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier i blodet og normal fruktbarhet og reproduksjonevne.
  • Magnesium - Bidrar til normal muskelfunksjon og normal energiomsetning.
  • Vitamin B6 - Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.