MX - 1140x700 -Man tires next to wight.jpg

Trenger du en ny «boost»?

Hormonendringene som både kvinner og menn gjennomgår når vi befinner oss omtrent midt i livet spiller en stor rolle for hvordan man påvirkes av at årene går. Kvinner er ofte forberedt på sin overgangsalder, mens menn nok ikke er like klar over hvordan et fallende testosteronnivå kan påvirke at muskelstyrke, lyst og energinivået synker i samme tempo.

Konsekvensene av et fallende testosteronnivå

Menn som sliter med et synkende testosteronnivå kan oppleve å raskere miste muskelmasse og dermed legge lettere på seg. Mange mister overskudd, orker like mye som før og beveger seg mindre. Behovet for hvile forsterkes og den negative spiralen eskalerer med hensyn til de fysiske endringene som oppstår. Kort sagt – menn med et lavt testosteronnivå har ofte byttet ut muskler med fett rundt magen.


En annen konsekvens er at man kan miste lyst. Sex kan føles som et ork og en plikt, så han finner rett og slett ikke samme glede i det lenger. Mange kan tenke at de nå har passert toppunktet i livet, og at det bare er å la seg forfalle og hengi seg til «alderdommen».

Få ny boost med Maxulin®

Den gode nyheten for menn er imidlertid at det er finnes ting man enkelt kan gjøre for å holde på og få tilbake følelsen man hadde som ung. Det har vist seg at trening – og da særlig styrketrening – kan påvirke testosteronnivået positivt. Mindre stress og mer søvn kan også bidra til en bedre hormonbalanse. Det er imidlertid ikke alltid lett å bryte ut av en langvarig negativ ond sirkel, og da kan et ekstra boost være en uvurderlig hjelp. Kosttilskudd spesielt rettet mot menn kan lindre plager forårsaket av lavere testosteronnivå. Kosttilskudd kan derfor være et flott tillegg til en manns sunne kosthold og fysiske livsstil. I tillegg til et passende kosttilskudd, øke fysisk aktivitet, et sunt kosthold, behandle stress og administrere vektkontroll gradvis gjenopplive og opprettholde testosteronproduksjon.

Øker andelen fritt aktivt testosteron i kroppen

– I kroppen er det faktisk mengder med kjønnshormoner i blodet som kroppen ikke kan utnytte fordi den er bundet til proteiner. Det er de frie som er aktive og bidrar til å gi menn kraft og styrke på de fleste områder. Maxulin® inneholder sink som bidrar til et normalt testosteronnivå, sier  Markedsansvarlig Norge for Maxulin®.

– Det er ingen tvil om at de som har det bra også oppleves som mer attraktive av omgivelsene. En god selvfølelse er sterkt knyttet til både fysisk og mental prestasjonsevne. Maxulin® har mange dokumenterte fordeler forbundet med bruk, men det har ingen registrerte bivirkninger. Dermed kan dette være en enkel og ufarlig vei tilbake til «ungdomsfølelsen» for mange.

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer
Les mer

Maxulin inneholder

  • Fenugreek - Bidrar til å opprettholde normal glukosemetabolisme.
  • Sink - Bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier i blodet og normal fruktbarhet og reproduksjonevne.
  • Magnesium - Bidrar til normal muskelfunksjon og normal energiomsetning.
  • Vitamin B6 - Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.