MX - article 1140x700 - robert running.jpg

Robert (44): -Maxulin har gitt meg en ekstra energiboost!

Robert Kronberg er personlig trener og konkurrerer i vektløfting. 44-åringen har lagt løpekarrieren på hylla, men fortsetter å trene hardt, som personlig trener og vektløfter. Og for å orke dette og få maksimal treningseffekt tar han Maxulin®. – Det har gitt meg en ekstra energi boost, sier han.

Personlig trener og vektløfter

Som tidligere eliteutøver er trening en svært viktig del av Robert Kronbergs liv. Den tidligere hekkeløperen har vært svensk mester 24 ganger og har rekord i både 60 og 110 meter hekk. Høydepunkter i karrieren var en olympisk finale i Sydney 2000 og en EM-bronse i Madrid i 2005.

Etter løpekarrieren har Robert Kronberg konkurrert i vektløfting, og han jobber som personlig trener i sitt eget firma: KronBee.

Som personlig trener har Robert mye erfaring med å trene folk som ikke har vært toppidretts utøvere.

– Når man blir eldre, kan det være vanskeligere å ha nok overskudd til trening. I tillegg svinner muskelmassen og treningseffekten med alderen.

Testosteronnivået synker fra 30-årsalderen hos alle menn

I 30-årene begynner testosteronnivået i kroppen å synke, hos alle menn. Som følge av dette opplever man gjerne mindre energi og treningseffekten reduseres. Kosttilskuddet Maxulin® kan imidlertid redusere de negative konsekvensene av et lavere testosteronnivå og gi økt energi så du har mer overskudd til trening.

– Nå som jeg er litt eldre og fremdeles konkurrerer på høyt nivå, føler jeg at Maxulin® har gitt meg det ekstra kicket jeg trenger for å kunne holde energinivået oppe og få maksimalt ut av treningen, sier Kronberg.

Ansvarlig Maxulin®, Monica Hexum, er glad for at Robert Kronberg er fornøyd med produktet. – Robert viser virkelig at det er mulig å holde seg i god form selv når du har passert 40.

Robert tok EM-gull i sin aldersklasse for to år siden på Veteran European Championship i vektløfting.

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer
Les mer

Maxulin inneholder

  • Fenugreek - Bidrar til å opprettholde normal glukosemetabolisme.
  • Sink - Bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier i blodet og normal fruktbarhet og reproduksjonevne.
  • Magnesium - Bidrar til normal muskelfunksjon og normal energiomsetning.
  • Vitamin B6 - Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.