MX - article 1140x700 - jari shopping wood.jpg

Jari (40): -Jeg har fått mer overskudd til hobbyene mine!

Det skjer noe med menn med alderen og få vet at det kan skyldes et synkende testosteronnivå.

–I 40-årene merket jeg gradvis at jeg fikk mindre energi og ble slappere, både i kropp og hode. Mer og mer tid ble tilbrakt på sofaen og jeg likte det ikke.

Jari Karjalainen (50) er artist og medieprodusent og lever et hektisk liv både på jobb og privat. Han er avhengig av å ha mye energi for å prestere maksimalt.

Redusert energinivå, muskelmasse og dårligere treningseffekt med alderen.

Ikke alle er klar over at menns testosteronnivå begynner å synke fra 35-årsalderen, og at dette kan føre til et redusert energinivå, redusert muskelmasse og dårligere treningseffekt. Det er derfor viktig å fortsette å være aktiv, trene styrke og spise sunt. Det er ikke alltid lett å gjennomføre i en hektisk hverdag.

–Jeg er glad i fart og spenning og det er viktig for meg å være aktiv og holde meg i form, selv etter fylte 50. Etter at jeg begynte med Maxulin har jeg fått mer kraften tilbake! Nå har jeg mer overskudd til å drive med hobbyene mine – tilbringe tid på hytta, hoppe i fallskjerm og jeg har til og med fått fart på treningen. Jeg føler meg generelt mye bedre.

Et synkende testosteronnivå kan gi en del plager. Disse plagene kan man gjøre noe med. Maxulin® kan bidra til å redusere negative konsekvenser av et synkende testosteronnivå.

Se flere kundehistorier

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer
Les mer

Maxulin inneholder

  • Fenugreek - Bidrar til å opprettholde normal glukosemetabolisme.
  • Sink - Bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier i blodet og normal fruktbarhet og reproduksjonevne.
  • Magnesium - Bidrar til normal muskelfunksjon og normal energiomsetning.
  • Vitamin B6 - Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.