Fra fysisk forfall til fit!

Kanskje du føler deg som en mann i din beste alder, men sannheten er at fysisk går det nedover når du runder 40. For hvert år som går mister du 1 % muskelmasse og det er dessverre ikke bare bicepsen som er påvirket. Alderen kan også merkes på både smidigheten, fettprosenten og kondisjonen.

Hvis du har en stillesittende jobb, er du spesielt utsatt for å utvikle kulemagen. Prøv å få til en treningsrutine som kombinerer styrkeøvelser med kondisjonstrening, som for eksempel HIIT (high intensity interval training). For å hjelpe deg å komme i gang har vi samlet noen gode, grunnleggende øvelser som kan gjennomføres ved hjelp av din egen kroppsvekt eller med enkle hjelpemidler som du finner hjemme eller utendørs. Klikk her for treningstips.

Spis deg ung

Du kan ha stor appetitt på selve livet, men kanskje du bør vurdere appetitten når det gjelder usunn mat og søtsaker. Mens muskelmassen sakte avtar, har mageområdet en tendens til å utvide seg. En sak er at dette kan være problematisk for garderoben men enda viktigere er det at magefettet påvirker helsen negativt. Har du ikke tenkt på hva du spiser før, er det på tide å komme i gang nå!

Generelt sett bør man kutte ut de tomme kaloriene. Sørg heller for et kosthold som er fullt av næring og gir deg den riktige fordeling av grønt, protein, fett, fiber og karbohydrater, samt en god porsjon vitaminer og mineraler. Har du problemer med å bryte den kulinariske koden til et kosthold som holder deg ung, så søk råd fra en ernæringsfysiolog som kan hjelpe til med å sette sammen en plan som passer for deg.

Maxulin® er et kosttilskudd utviklet spesielt for menn og kan gi mer kraft og energi, forbedret muskelstyrke samt økt lyst. Maxulin® inneholder blant annet Testofen®. Ingrediensene i Maxulin® kan redusere aldersrelaterte plager knyttet til et synkende testosteronnivå.  

 

Klikk her for å kjøpe Maxulin® til -50%

Maxulin® inneholder:

Fenugreek:

  • forbedrer utviklingen av muskelmasse
  • opprettholder forbrenningen (glukosemetabolismen)

Sink bidrar til å:

  • opprettholde normale testosteronverdier
  • opprettholde normal fruktbarhet og reproduksjon

Vitamin B6 bidrar til å:

  • redusere tretthet og utmattelse

Magnesium bidrar til:

  • normal muskelfunksjon
  • normal energiomsetning (forbrenning)
×