Historisk lavt testosteron-nivå blant menn

En studie publisert av New England Reseach Institute viste at dagens menn har et historisk lavt testosteronnivå. Nivået ser ut til å ha falt med hele 1 % i året i tiden 1987-2002. Det vil si at en gjennomsnittlig 65-åring i 2002 hadde 15 % lavere testosteronnivå enn en 65-åring hadde i 1987.

 

Testosteronnivået synker fra 35-årsalderen – hos alle menn

Testosteron er det viktigste mannlige kjønnshormonet, og er ansvarlig for typiske mannlige trekk som høyde og vekst, dyp stemme, behåring, styrke og muskelmasse. Ikke alle er klar over at testosteronnivået synker naturlig hos alle menn fra 35-årsalder. En manns testosteronnivå når et toppunkt i 20-årene, for siden å synke fra 30-årene av.

Testosteronnivået i kroppen påvirker blant annet energinivået, forbrenningen og muskelmassen, og mange beskriver det som om selve ”mannekraften” blir gradvis svekket. Man får svekket lyst, føler seg eldre, mindre attraktiv og tiltaksløs.

Reduser de negative konsekvensene av et synkende testosteronnivå

Mange trenger ikke tilførsel av testosteron, men hjelp mot noen av plagene man opplever når testosteronnivået synker. Det finnes preparater spesielt utviklet for menn som kan redusere disse plagene og som kan bidra til å få frem det beste i menn. Les om Sigbjørns erfaringer.

Få mannekraften tilbake

For noen kan kosttilskudd være en god løsning. Kosttilskuddet Maxulin inneholder Testofen® som er bevist å kunne frigjøre mer av det bundne testosteronet i blodet. Studier viste også økt treningseffekt og muskelstyrke (noe som igjen reduserte fettmassen). I tillegg fikk deltagerne mer energi, lyst og prestasjonsevne. Les mer om studiene her.

Bestill Maxulin -50%

 

Maxulin® inneholder:

Fenugreek:

  • forbedrer utviklingen av muskelmasse
  • opprettholder forbrenningen (glukosemetabolismen)

Sink bidrar til å:

  • opprettholde normale testosteronverdier
  • opprettholde normal fruktbarhet og reproduksjon

Vitamin B6 bidrar til å:

  • redusere tretthet og utmattelse

Magnesium bidrar til:

  • normal muskelfunksjon
  • normal energiomsetning (forbrenning)
×