MX_Peter_Mattson1-close_0821_1140x700.jpg

Maxulin fikk meg i fart igjen

To lange år forstyrret av pandemier har tatt energi fra mange. Peter Mattsson (58) unngikk treningsstudioet på grunn av infeksjonsfaren og tok også en pause fra Maxulin. Men nå er kosttilskuddet igjen en del av rutinen hans. – Selv etter kort tid kjente jeg en forskjell, sier han.

Det har vært et par forskjellige år hvor vi har måttet gjøre mye justeringer i livene våre. 58 år gamle Peter Mattsson er en av dem som opplevde en tøff tid. For ham har styrketrening på treningssenter vært en stor del av livet hans i 40 år, men under pandemien har han holdt seg unna treningssenteret for å unngå smittespredning.

– Folk tørker etter seg og så videre, men det har fortsatt ikke føltes bra å gå dit, sier han.

Den siste tiden har Peter Mattsson også tatt en pause fra Maxulin, et kosttilskudd som har vært en del av hverdagen hans i fire år.

 

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer

Når du merker effekt og hvilke effekt du vil merke er individuelt og kan variere fra 2 - 6 mnd. 

Les mer

 

Ingrediensene i Maxulin er med på å redusere de negative konsekvensene av et synkende testosteronnivå, noe som rammer menn når de har fylt 35 år. Det kan blant annet føre til at man føler seg sliten og har lite overskudd.

– Jeg er en eksplosiv person, jeg bare går inn og kjører på i treningsstudioet. Men det kjennes på kroppen at man blir eldre, sier han.

Ingrediensene i Maxulin kan blant annet bidra til å opprettholde kroppens energinivå og muskelfunksjon, og for Peter var effekten stor.

– Jeg merket en markant forskjell. Jeg var både gladere og mer våken. Det satte fart på meg, sier han.

I løpet av våren har Peter Mattsson kunnet returnere til treningssenteret, og nå har han også begynt med Maxulin igjen.

– Selv etter kort tid merket jeg forskjell. Jeg har mer energi og føler meg mye bedre. Maxulin er et tilskudd som fungerer for meg og nå håper jeg å komme tilbake i samme nivå som før igjen, sier han.