MX - article 1140x700 - peter with brick wall.jpg

Peter (59): -Jeg fikk en ny start med Maxulin

Da Peter Mattsson fylte 55 år kjente han hvordan kroppen forandret seg. Han begynte å føle seg trøtt og sliten. Han bestemte seg for å teste Maxulin, og etter tre uker merket han stor forskjell.

– Nå har jeg fått en kickstart på livet igjen, sier 59-åringen.

Mange menn opplever at de blir trøttere med årene. Energinivået synker, og kroppen er ikke lenger som den brukte å være. Det var akkurat det som skjedde med Peter Mattsson, fra Østersund i Sverige. Peter har levd et aktivt liv med mye trening og mosjon, men han kjente hvordan kroppen endret seg etter at han fylte 55 år.

– Jeg begynte å kjenne meg trøtt, sliten og kraftløs.

Testosteronnivået i kroppen synker naturlig med alderen

Det å miste kraft og energi når man blir eldre er ikke uvanlig. Testosteronnivået i kroppen synker naturlig med alderen og kan blant annet føre til dårligere helse og nedsatt muskelstyrke. Peter Mattsson bestemte seg for å teste kosttilskuddet Maxulin®, som hjelper å redusere de negative konsekvensene av et synkende testosteronnivå. Allerede etter tre ukers bruk merket han en tydelig forskjell.

– Jeg følte meg bedre og merket stor forskjell på kroppen. Jeg fikk mer energi som også påvirket mitt humør. De rundt meg syns jeg virket mye gladere, forteller Peter.

Prøv Maxulin® du også!

Livet har fått en ny start med Maxulin®

Nå har det gått et halvt år siden Peter begynte å ta Maxulin®, og han mener livet hans har fått en ny start.

– Jeg har fått en reell push med treningen og føler meg veldig sterk. Det var sånn jeg merket forskjellen i starten. Treningen gikk bedre og jeg kunne ta mer i vekt enn tidligere, sier han.

Anbefaler Maxulin® til både venner og kolleger

59-åringen har vært aktiv innenfor dragracing siden midten av 80-tallet og har blant annet kjørt EM 2012. For ett par år siden solgte han alt utstyret, men nå har han bygd en ny sykkel og begynt å kjøre igjen. Det krever styrke for å kunne gjøre denne fartsfylte sporten.

– Jeg har en maskin med 400 hestekrefter. Det går i 300 km/h så da gjelder det å holde seg fast og ha kontroll, sier Peter Mattsson.

Han anbefaler Maxulin til både venner og kolleger.

«Jeg har fått en skikkelig boost. Det er ingen som tror jeg er 59 år!»

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer
Les mer

Maxulin inneholder

  • Fenugreek - Bidrar til å opprettholde normal glukosemetabolisme.
  • Sink - Bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier i blodet og normal fruktbarhet og reproduksjonevne.
  • Magnesium - Bidrar til normal muskelfunksjon og normal energiomsetning.
  • Vitamin B6 - Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.