Robert Kronberg: – Maxulin® har gitt meg det ekstra kicket som trengs

 

 

For tidligere toppidrettsutøver Robert Kronberg er det viktig med en aktiv livsstil også etter fylte 40 år. For å klare det tar han blant annet Maxulin.

Bestill idag til -50% rabatt

De fleste menn føler seg trøttere og mer slitne etter hvert som de blir eldre. Det mange ikke vet er hva dette skyldes. Forklaringen er helt enkelt at også menn går gjennom en overgangsalder. Allerede fra 35 års- alderen synker nemlig testosteronnivået hos menn i gjennomsnitt med èn prosent- hvert eneste år.

43 år gamle Robert Kronberg er tidligere toppidrettssutøver i friidrett. Nå har han lagt løpekarrieren på hylla, men fortsetter å trene hardt – både som personlig trener og vektløfter. For å klare det tar han kosttilskuddet Maxulin.  

– Nå som jeg er litt elsre og fremdeles konkurrerer på høyt nivå, følfer jeg at Maxulin har gitt meg det ekstra kicket jeg trenger for å kunne holde energinivået oppe og få maxuimalt ut av treningen.

Derfor ble Maxulin en del av løsningen for Kronberg

De vanligste plagene knyttet til et redusert testosteronnivå er mindre energi, redusert treningseffekt og at muskelmassen minker. Dette ønsket Kronberg å unngå og begynte derfor med Maxulin – et kosttilskudd spesielt utviklet for menn i overgangsalderen.

– Det hare gitt meg en ekstra energiboost, sier Kronberg.

Maxulin er nemlig rikt på det patenterte virkestoffet Testofen. Det er et stoff som har påvist effekt på å frigjøre mer av det bundne testosteronet som allerede finnes i kroppen- uten kunstige hormoner. I tillegg inneholder Maxulin også andre næringsstoffer som er bra for kroppen, blant annet magnesium, sink og vitamin B6. Les mer om studiene på Testofen. 

Robert Kronberg i vektløfting

 

Prøv du også å få 50% rabatt!

Maxulin® inneholder:

/Fenugreek: Forbedrer utviklingen av muskelmasse, opprettholder forbrenningen

/Sink: Opprettholder normale testosteronverdier, fruktbarhet og reproduksjon

/Vitamin B6: Reduserer tretthet og utmattelse

/Magnesium: Bidrar til normal muskelfunksjon og normal forbrenning

×