Maxulin® hjelper tidligere toppidrettsutøver og personlig trener med å yte maksimalt.

 

 

Robert Kronberg (42) er godt i gang med treningen i det vi ankommer treningstudio hvor han befinner seg på en tidlig hverdagsmorgen.  Den veltrente hekkeløperen er i ferd med å løfte tungt på stanga, men tar seg tid til å hilse og ønske oss velkommen, imens han legger på enda noen kilo.

«Du kan løfte tungt så lenge du har teknikken» sier han, før han inntar posisjon til et tungt støt. «Men for å holde treningen i sjakk over tid er det også andre ting som må tas hensyn til når du passerer en viss alder.»

Halv pris på første pakke

24 ganger svensk mester i hekkeløp med flere rekorder vitner om en gjennomående sterk kropp. Finale i Sydney OL og EM- bronse i Madrid er noen av høydepunktene hans. Etter friidrettskarrieren har Kronberg gjort alt annet enn å ligge på sofaen. Hans nye idrett er vektløftning og personlig trening i sitt eget firma, KronBee.

Det er ingen tvil om at Robert vet han han snakker om. Når du skal prestere godt og få maks utbytte av treningen er det vel så viktig med overskudd og energi, sier han etter et perfekt støt. 

Bestill idag til -50% rabatt

I 30 års alderen synker testosteronnivået hos menn

Testosteronnivået hos alle menn synker med alderen, og det kan ha påvirkning på både reduksjon i muskelmasse og lavt energinivå. Kosttilskuddet Maxulin®  kan bidra til å redusere nedgangen i testosteronnivået og dermed opprettholde de to viktige egenskapene for et godt treningsutbytte.

«Maxulin®  gir meg det ekstra kicket jeg trenger for å prestere bra i konkurranser og på trening.» Med glimt i øyet legger han også til at han er et godt eksempel på at det går an å holde seg i god form selv om han har bikket 40 år». Vi kunne ikke vært mer enig.

«Jeg anbefaler Maxulin®  hvis du ønsker å få bedre forutsetninger til å trene på det nivået du selv vil», sier han før han igjen er i gang med ny øvelse.

 

Bestill Maxulin® i dag!
×