MX - 1140x700 -Man with hat outside.jpg

Historisk lavt testosteronnivå blant menn

En studie publisert av New England Reseach Institute viste at dagens menn har et historisk lavt testosteronnivå. Nivået ser ut til å ha falt med hele 1 % i året i tiden 1987-2002.

Det vil si at en gjennomsnittlig 65-åring i 2002 hadde 15 % lavere testosteronnivå enn en 65-åring hadde i 1987.

”Low T” (lavt testosteronnivå) er gjenstand for diskusjon blant mange fagfolk, og der noen er klare på at menn kunne ha godt av å få tilskudd, er mange like overbevist om at man skal la naturen gå sin gang.

Les mer om Maxulin her®

Testosteronnivået synker fra 35-årsalderen – hos alle menn

Testosteron er det viktigste mannlige kjønnshormonet, og er ansvarlig for typiske mannlige trekk som høyde og vekst, dyp stemme, behåring, styrke og muskelmasse. Ikke alle er klar over at testosteronnivået synker naturlig hos alle menn fra 35-årsalder. En manns testosteronnivå når et toppunkt i 20-årene, for siden å synke fra 30-årene av.

Testosteronnivået påvirker ulike prosesser i kroppen

Testosteronnivået i kroppen påvirker blant annet energinivået, forbrenningen og muskelmassen. Man kan oppleve svekket lyst, føler seg eldre, mindre attraktiv og tiltaksløs.

Mange trenger ikke tilførsel av testosteron, men hjelp mot noen av plagene man opplever når testosteronnivået synker. Det finnes preparater spesielt utviklet for menn som kan redusere disse plagene og som kan bidra til å få frem det beste i menn. Les om Sigbjørns erfaringer.

Reduser de negative konsekvensene av et synkende testosteronnivå

For noen kan kosttilskudd være en god løsning. Kosttilskuddet Maxulin® inneholder Testofen® som er bevist å kunne frigjøre mer av det bundne testosteronet i blodet. Studier viste også økt treningseffekt og muskelstyrke (noe som igjen reduserte fettmassen). I tillegg fikk deltagerne mer energi, lyst og prestasjonsevne. Les mer om studiene her.

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer
Les mer

Maxulin inneholder

  • Fenugreek - Bidrar til å opprettholde normal glukosemetabolisme.
  • Sink - Bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier i blodet og normal fruktbarhet og reproduksjonevne.
  • Magnesium - Bidrar til normal muskelfunksjon og normal energiomsetning.
  • Vitamin B6 - Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.