MX - 1140x700 -Man tired after training.jpg

Kjenner du deg ikke like mann som før? Dette kan være årsaken!

Undersøkelser viser at mange synes det er mye som er positivt ved det å bli eldre. Vi er tryggere, klokere, har det bedre økonomisk og er mer erfarne. Skåret i gleden er at vi også ofte orker mindre, har mindre sexlyst og at fysikken forfaller.

Mannlig overgangsalder

Damene har lenge visst at de gradvis går mot en overgangsalder etter at man har gjort unna trettiårene. De kan tillegge østrogennivået skylden for lavere forbrenning, hetetokter, manglende lyst og humørsvingninger. Menn har derimot aldri fått en «merkelapp» på endringene som følger av alder – inntil nylig. Nå er AMS, eller aging male syndrome, i aller høyeste grad på radaren. Følgende av at testosteronnivået faller er åpenbare. Så hva gjør man?

Prøv Maxulin® til halv pris!

Øker andelen fritt aktivt testosteron i kroppen

– I kroppen finnes det faktisk mengder av testosteron i blodet som kroppen ikke klarer å utnytte fordi det er bundet til proteiner. Det er testosteronnivået som er aktivt og bidrar til å gi kraft og styrke til menn. Ved å få frigjort mer av det, kan man oppleve ny kraft, forteller Rune Espedalen, som er markedsansvarlig for Maxulin®.

-Maxulin® har mange dokumenterte fordeler knyttet til bruk, men ingen registrerte bivirkninger. Dermed kan dette for mange være en enkel og ufarlig vei tilbake til «å føle seg mer mann», avslutter Rune.

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Maxulin® - energi til mer!

Maxulin® inneholder ingredienser skreddersydd for menn. Prøv Maxulin til halv pris, få tilbake kraft og energi!

Les mer

Maxulin inneholder

  • Fenugreek - Forbedrer utviklingen av muskelmasse og opprettholder normal glukosemetabolisme.
  • Sink - Bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier i blodet og normal fruktbarhet og reproduksjonevne.
  • Magnesium - Bidrar til normal energiomsetning.
  • Vitamin B6 - Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.