MX - 1140x700 -Older man in the gym doing weights.jpg

Mannlig overgangsalder? Få kroppen tilbake på rett spor!

Overgangsalderen er ikke bare noe som rammer kvinner, men også menn får merke at kroppen endrer seg jo eldre man blir. Ingrediensen Testofen® er med på å gi menn i overgangsalderen en ekstra boost.

Mens kvinner opplever at eggløsning og hormonproduksjon endrer seg på kort tid i godt voksen alder, skjer endringene i testosteronnivået til menn over lenger tid. Også kjent som AMS (aging male syndrome). Faktisk avtar det med omtrent én prosent i året allerede fra fylte 35. Dette fører til at menn etter hvert kan oppleve tretthet, svakhet og redusert prestasjonsevne.

Mer energi med Maxulin®!

Kampanjetilbud! Bestill Maxulin® og få halv pris på første pakke.


La kroppen matche personligheten

Man sier ofte at alder bare er et tall, og det er kjipt å sitte med følelsen av at man ikke strekker til i hverdagen på samme måte som tidligere. Enten det er sammen med ektefelle, på tur med venner eller på treningssenteret.

Alderdommen slipper dessverre ingen unna, men det er likevel mulig å gjøre enkle grep for at energinivået skal svare til personligheten.

Kosttilskuddet Maxulin® inneholder Testofen®, som gjennom studier har vist seg å være effektiv på å øke det frie testosteronet i kroppen. Deltakerne i forskningen kunne etter inntak av Testofen® melde om økt prestasjon og energi, mer muskelmasse og styrke, og ikke minst mer lyst og glede.

Hva mener norske menn om Maxulin®?

«Nå har jeg brukt Maxulin i over ett år og er veldig fornøyd. Det gir meg en ekstra boost», Kai Roger Bakken (52).

«Jeg merker stor forskjell og det gjør de rundt meg også. Etter at jeg begynte på Maxulin® føler meg sprekere og har fått mer energi!», Bjørn Gravdahl (58).

«Jeg er 27 år i hodet. Derfor er det så viktig for meg at kroppen fremdeles henger med, selv om jeg har blitt eldre. Maxulin® gir meg en ekstra forsikring», Tor Christiansen (65).

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Maxulin® - energi til mer!

Maxulin® inneholder ingredienser skreddersydd for menn. Prøv Maxulin til halv pris, få tilbake kraft og energi!

Les mer

Maxulin inneholder

  • Fenugreek - Forbedrer utviklingen av muskelmasse og opprettholder normal glukosemetabolisme.
  • Sink - Bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier i blodet og normal fruktbarhet og reproduksjonevne.
  • Magnesium - Bidrar til normal energiomsetning.
  • Vitamin B6 - Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.