MX - hero 1920x960 - man sleeping (1).jpg

Trøtt, sliten og mangler overskudd?

Da kan det være du opplever effekten av et fallende testosteronnivå. Her er fire måter å bekjempe disse effektene på!

Mengden testosteron i kroppen begynner å falle så tidlig som fra 35-års alderen. Mange menn kjenner ikke til symptomene og effektene av et synkende testosteronnivå.

Hva er tegnene på et synkende testosteronnivå?

Testosteron er det viktigste hormonet for menn, og er nødvendig for blant annet å bygge muskelmasse, energi, seksualitet og for generell velvære.

Imidlertid produserer ikke alle menn like mye testosteron, og nivåene begynner ofte å synke så tidlig som 35 år. Derfor kan en mann på 50 år ha 20-25% mindre testosteron i kroppen enn en mann i 20-årene. Likevel er det en stor andel menn som ikke merker dette - og det er ikke så rart. Det er rett og slett fordi de fleste menn ikke vet hvilke symptomer og konsekvenser en reduksjon i testosteronnivået kan ha, så det er lett å avskrive dem som noe som er relatert til f.eks. mangel på trening, stress eller noe som bare ikke kan bli hjulpet når menn eldes.

Prøv kosttilskuddet Maxulin®!

4 måter å redusere konsekvensene av et fallende testosteronnivå

Tretthet, utmattelse, tap av muskelstyrke og mindre lyst er plager som kan relateres til et fall i testosteron. Imidlertid kan disse plagene reduseres på følgende fire måter:

1. Sørg for at kroppen din får det den trenger

Det er viktig å sørge for at du får i deg nok av vitaminene og mineralene du trenger for å holde deg frisk. I en ideell verden ville alle ha et kosthold i henhold til ernæringsanbefalinger, men det er ikke virkeligheten. Hvis du supplerer kostholdet ditt med et kosttilskudd, kan du sørge for at du får det du trenger på daglig basis.

2. Tren og gå ned i vekt

Overvektige menn har i gjennomsnitt lavere testosteronnivå enn normalvektige menn. Dette kan skyldes at jo mer fettvev det er i kroppen, desto mer enzymet aromatase er det, som omdanner tesosteron til østrogen - et kvinnelig hormon. Trening hjelper med vektkontroll, men kan også påvirke testosteronnivået i seg selv. Spesielt raske og tunge treningsøkter, som intervalløkt, kan øke testosteronnivået.

3. Unngå sukker og alkohol

Sukker øker kroppens insulinnivå, som igjen forstyrrer testosteronproduksjonen. Derfor faller testosteronnivået alltid etter å ha spist og drukket søt mat og drikke. Det er også viktig å ikke bruke for mye alkohol, siden tung bruk av alkohol kan undertrykke testosteronproduksjonen.

4. Spis godt fett

Å spise nok godt fett er også veldig viktig. Kvaliteten på fettet betyr imidlertid noe. Et høyt inntak av umettet fett, kan øke testosteronnivået. Kilder til godt fett inkluderer olivenolje, nøtter, fet fisk, egg og avokado.

Maxulin® er spesielt laget for menn

Maxulin er et kosttilskudd spesielt laget for menn for å redusere plager relatert til et fallende testosteronnivå. Gjennom nøye utvalgte ingredienser kan det bidra til å øke mannen velvære og gi mer energi og overskudd i hverdagen.

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer

Når du merker effekt og hvilke effekt du vil merke er individuelt og kan variere fra 2 - 6 mnd. 

Les mer

Maxulin inneholder

  • Fenugreek - Bidrar til å opprettholde normal glukosemetabolisme.
  • Sink - Bidrar til å opprettholde normale testosteronverdier i blodet og normal fruktbarhet og reproduksjonevne.
  • Magnesium - Bidrar til normal muskelfunksjon og normal energiomsetning.
  • Vitamin B6 - Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.