Studier viste økt lyst

Testosteronnivået hos alle menn begynner å synke i 30-40 årene. Dette kan føre til at man kjenner seg mindre manndig, får mindre energi, utholdenhet og lyst. Maxulin® er et spesialtilpasset kosttilskudd for menn, som skal redusere de negative konsekvensene som følger av et lavere testosteronnivå. Responsen har ikke uteblitt!

149,50 kr. for første pakke

Kan jevnlig inntak av Maxulin® gi mer lyst og -glede?

En dobbelt-blinded, randomisert, placebo kontrollert studie på 60 friske menn viste nettopp dette. Gruppen som fikk 600 mg Testofen® hver dag over en 6 ukers periode hadde en signifikant økt lyst og tilfredstillelse knyttet til sex enn gruppen som fikk placebo. Maxulin® inneholder samme mengde dagsdose Testofen® som ble brukt under studiene.

Tabu at menn mister lyst

– Det at menn får mindre lyst etter hvert som de blir eldre er vanligere enn man tror. Det kan potensielt bli et problem i parforholdet fordi vi som regel forventer at menn skal ha lyst på sex til enhver tid. Når mannen avviser eller unngår å gjøre tilnærmelser kan det derfor føles sårende for begge parter.

 Bestill Maxulin®

Vi i Maxulinteamet synes det alltid er hyggelig å motta tilbakemeldinger fra brukere som opplever at  blant annet samlivet har fått en hyggelig «oppsving» etter å ha innført Maxulin® i sin daglige rutine.

Maxulin® inneholder:

/Fenugreek: Forbedrer utviklingen av muskelmasse, opprettholder forbrenningen

/Sink: Opprettholder normale testosteronverdier, fruktbarhet og reproduksjon

/Vitamin B6: Reduserer tretthet og utmattelse

/Magnesium: Bidrar til normal muskelfunksjon og normal forbrenning

×