10arnorway.jpg

Jubileum - denne konkurransen er nå avsluttet

Siden 2013 har Maxulin vært en pålitelig følgesvenn for tusenvis av menn som har slitt med fallende testosteronnivåer og ubehaget som kan følge med det.

Nå som Maxulin feirer 10 år, ønsker vi å feire det sammen med våre Maxulin-kunder gjennom en rekke arrangementer og tilbud i løpet av året, inkludert et jubileumslotteri.

To jubileumstrekninger i løpet av 2023

Vi har nå trukket alle vinnere 2 ganger i løpet av 2023. Trekningene fant i juni og november. Reglene for å delta i denne trekningen var kun å ha et aktivt abonnement på Maxulin på tidspunktet for hver trekning.

Vi gleder oss til å feire med deg og ønsker deg lykke til i lotteriet! Nedenfor er en liste over premiene som vi nå har trukket og sendt til alle de heldige vinnerne. 

Betingelser for Maxulin jubileumslotteri finner du HER!

Vinnerne fra 2. trekning november 2023:

Hovedvinner av grillen (1. premie):

Hans Åke Kjellberg, Sverige (på bildet til venstre under)

 

Vinner av 2 pizza grillene: (2. premie)

Nicklas Strömberg, Finland

Paavo Hietalahti, Finland

 

Vinnere av 2 kjølebager (3. premie)

Ingemar Mann, Sverige

Karel Duchek, Tsjekkia (på bildet til høyre under)

Vinnerne fra 1. trekning juni 2023:

Hovedvinner av grillen (1. premie):

Pierre Filipsson, Sverige (på bildet til venstre under)

 

Vinner av 2 pizza grillene: (2. premie)

Kauko Heikkinen Finland

Dušan Gašparík Slovakien (på bildet til høyre under)

 

Vinnere av 2 kjølebager (3. premie)

Kai Kahapää Finland

Martti Talikainen Finland

Alle Maxulin-kunder er automatisk med i trekningene av premiene.

 1. premie: Kamado grill - verdi 19 990 NOK

eb238e08-f596-49a0-b4f1-e5c4b5bdacc1.jpg

Bli grillkonge med denne monstergrillen!

En grill av høy kvalitet er en drøm for mange grillentusiaster på jakt etter den ultimate grillopplevelsen.  Kamado-grillen fra «The Bastard» er et godt valg for deg som vil ha det beste i hjemmet og muligheten til å lage mat til opptil 10 personer samtidig. Med et imponerende design og utførelse av høyeste kvalitet er denne grillen et ekte mesterverk. Kamadogrillen er en keramisk grill hvor du kan røyke, grille og bake all slags mat. Mulighetene med denne grillen er uendelige, med en Kamado er du den kuleste "killen vid grillen".

Her er noen av Kamodo-grillens funksjoner:

Funksjoner: Romslig keramisk kamado-grill som kan steke, bake, røyke og grille. Bastard har unike isolerende egenskaper for langtidssteking, røyking og pizzabaking.

Tilbehør: Stativ, termometer, støpejernsspjeld, kullkurv i rustfritt stål.
Merke: The Bastard Urban Large

Se film av grillen HER!

2. premie: Mustang pizza ovn - verdi 2 995 NOK

MX_PIZZA_0423_1140x700.jpg

Lag dine egne pizzaer superenkelt - hele året!

De siste årene har pizzaovner blitt veldig populære. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor - det er vanskelig å slå en hjemmelaget pizza. Mustang pizzaovn er enkel å bruke og er ideell for familier som ønsker en enkel løsning for fredagspizza, eller for de som ønsker å ta med seg ovnen på tur til parken eller stranden. Med bare én gassbeholder kan du enkelt lage pizza med forskjellige ingredienser og slippe kreativiteten løs.

Spesifikasjoner:

Merke: Mustang
5,6 kW, kan nå opp til 500 C*
Drevet av LPG gass (ikke inkludert)

For mer innformasjon, se film HER!

3. premie - Kjølebag i skinn

545c4fe3-8dbc-4d5f-8d80-5a9aeb5c5ebc.jpg

Stilig kjølebag i skinn!

Hvem vil slepe rundt på en kjedelig og upraktisk kjølebag når man skal på piknik eller fest? Med en stilig kjølebag i skinn fra Carlos trenger du ikke å bekymre deg for det lenger. Denne vesken er virkelig "spot on" - den er designet som en stilig og trendy sekk som du kan ha med deg enten det er på fest eller en hverdag. Kjølebagen har et romslig kjølerom på 30 liter og praktiske rom med glidelås på sidene for oppbevaring av tilbehør. Den er også behagelig å bære på ryggen eller i håndtaket, noe som gjør den både stilig og praktisk.

Spesifikasjoner:

Varemerke: Carlos

Volum: 30 liter

Maxulin - har hjulpet menn i 10 år

For ti år siden var bevisstheten om andropause (mannlig overgangsalder) blant menn relativt lav. Fra 35-års alderen begynner testosteronnivået å synke hos alle menn – noe som markerer starten på den mannlig overgangsalderen.

Maxulin var et av de første kottilskuddene på markedet som kunne hjelpe menn med noen av de negative konsekvensens som kan følge av et fallende testosteronnivå. Det var en utfordring å lansere produktet på grunn av den rådende tausheten om emnet. Ved å åpne opp diskusjonen om dette emnet har Maxulin gitt tusenvis av menn i Europa piffen tilbake i over 10 år.

Nå ønsker vi å feire denne milepælen med våre kunder gjennom arrangementer, spesialtilbud og et jubileumslotteri i 2023.

Samtidig vil vi fortsette vårt oppdrag for å fremme mannlig helse. Vi håper å hjelpe mange flere menn med å få piffen tilbake i mange år fremover.

Produktpakke Maxulin - kosttilskudd for menn

Bestill Maxulin® nå!

Kosttilskudd med ingredienser skreddersydd for menn. Maxulin® inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og fenugreek-ekstrakt:

  • Økt energi
  • Opprettholder normal muskelfunksjon
  • Opprettholder normale testosteronnivåer
Les mer