Menns synkende testosteronnivå og helseplager – et tabu?

Ikke alle menn er klar over at testosteronnivået begynner å synke fra 35-årsalderen – hos alle menn. Dette kan føre til at man kjenner seg trøtt, sliten og tiltaksløs. I tillegg påvirkes muskelmassen og muskelstyrken og man får dårligere treningseffekt.

Menns manglende lyst har ofte vært tabu. Mange tar det ofte for gitt at menns lyst opprettholdes gjennom livet, men også denne påvirkes av en naturlig nedgang i testosteronnivået med alderen.

Kosttilskudd utviklet spesielt for menn

At testosteronnivået synker med alderen er normalt, forteller Cecilie Iselin Leivestad-Johansen, markedsansvarlig for Maxulin. – Menn ønsker i midlertidig å føle seg bra, ha energi og overskudd gjennom hele livet. Vi kvinner har alltid vært opptatt av helse, tatt ulike kosttilskudd og kan velge blant mange ulike produkter. Menns helseplager har ofte vært tabu.

-Derfor har vi utviklet et kosttilskudd spesialtilpasset for menn som viser effekt på aldersrelaterte plager, som gjerne følger av et synkende testosteronnivå med alder.

Maxulin inneholder følgende ingredienser:

  • B6 som reduserer tretthet og utmattelse
  • Magnesium som bidrar til normal muskelfunksjon.
  • Testofen® (ekstrakt fra fenugreek) som i studier har vist å kunne frigjøre mer av testosteronnet i kroppen.

4 studier viser dokumentert effekt

Det er utført fire randomiserte, placebokontrollerte studier på Testofen/fenugreek. Et av studiene viste betydelig effekt på aldersrelaterte plager knyttet til et fallende testosteronnivå, to av studiene så på treningseffekt og viste økt styrke og muskelutholdenhet og det siste studiet viste økning i lyst og tilfredstillelse hos deltagerne. Les om studiene her.

-Det er alltid hyggelig å motta tilbakemeldinger fra brukere som opplever at samlivet har fått en hyggelig «oppsving» etter å ha innført kosttilskuddet Maxulin® i sin daglige rutine.

Ta ansvar for din mannlige helse – prøv Maxulin. Bestill her til 50% rabatt.

Bestill Maxulin

 

×